Verkopen via de DuoKoop-regeling

U wilt uw woning verkopen. Door het aanbieden van uw woning met de DuoKoop-regeling zal de koopsom beduidend lager liggen dan uw huidige vraagprijs. Dit komt doordat uw huidige vraagprijs wordt verlaagd met de (getaxeerde) waarde van uw grond. Het voordeel van het aanbieden van uw woning met de DuoKoop-regeling is dat een eventuele koper deze lagere koopsom vaak wel kan financieren.

Wij kunnen de DuoKoop-regeling ook voor uw woning inzetten. Met de wetenschap van de getaxeerde waarde van de grond kunnen wij uw woning tegen een lagere koopsom aanbieden. Indien wij een koper hebben gevonden die de woning met de DuoKoop-regeling wenst te kopen, dan volgt op de dag van levering een gesplitste verkoop. U ontvangt als verkoper de volledige koopsom, gesplitst in een deel van de koopsom voor de opstal en een deel van de koopsom voor de grond. Beide bedragen opgeteld is de volledige koopsom. Uiteraard kan de woning ook zonder de DuoKoop-regeling worden verkocht. De uiteindelijke keus is aan de koper. Als verkoper hoeft dus niets te doen, behalve ons de opdracht geven om de woning met de DuoKoop-regeling aan te bieden.

Voordelen:- De woning wordt voor een lager bedrag aangeboden: een veel grotere doelgroep, in de meeste situatie is er een snellere verkooptijd, u behoudt altijd het recht om uw woning in volle eigendom te verkopen.

Wilt u weten of uw woning hiervoor in aanmerking komt of wilt u meer informatie over deze regeling en de aanmeldkosten hiervan? Neem dan contact op met Jacques A. de Bot, Erkend DuoKoop-adviseur.

Meer informatie: