Rabobank Hypotheken

Bel of mail ons!

Hypotheek binnen een week

Uw droomhuis gevonden? In 7 dagen zorgen we er samen met u voor dat er een getekende hypotheekofferte ligt.

Gekke tijden op de huizenmarkt

Het zijn gekke tijden op de huizenmarkt. U kunt in sommige situaties geen weken wachten op zekerheid. Daarom hebben we hypotheek binnen een week. Daarmee heeft u snel zekerheid over uw mogelijkheden en kunt u bepalen wat uw vervolgstappen worden.

Hoe werkt het?

In een week bekijken wij met u wat uw financiële mogelijkheden zijn en zorgen we er samen met u voor dat er een getekende hypotheekofferte ligt. Een getekende hypotheekofferte geeft de garantie dat u een hypotheek kunt krijgen en daarmee krijgt u duidelijkheid over of u uw droomhuis kunt kopen. Het is wel raadzaam uzelf vooraf goed te oriënteren, zodat u tijdens het koopproces geen overhaaste beslissingen hoeft te nemen. Wij volgen de normale financierings- en toetsingsprocedures. Daarbij bent u afhankelijk van meerdere factoren zoals bijvoorbeeld vraag en aanbod op de huizenmarkt

1. Maak meteen een afspraak

U kunt ons bellen of online een afspraak maken voor een telefonisch gesprek. U wordt dan snel, uiterlijk de volgende werkdag door de Rabobank in uw buurt gebeld.

2. Telefonisch gesprek met de Rabobank

In het telefonische gesprek met uw Rabobank bespreekt u met de adviseur op welke termijn u de hypotheek geregeld wilt hebben. Samen met de adviseur bepaalt u wat de juiste aanpak voor u is. De adviseur geeft aan wat u moet doen, maakt voor u een Rabobank Hypotheekdossier aan en maakt een afspraak voor een adviesgesprek.

3. Invullen Rabobank Hypotheekdossier

Na het telefoongesprek vult u uiterlijk de volgende dag het Hypotheekdossier zo ver mogelijk in. Het dossier legt u voor aan de adviseur. De adviseur heeft dit nodig om het gesprek voor te kunnen bereiden. Bovendien, door zelf uw documenten te uploaden, bespaart u tot € 350 op de advieskosten.

4. Adviesgesprek bij de Rabobank

U komt langs bij de Rabobank voor een adviesgesprek. U betaalt voor dit gesprek de gebruikelijke advieskosten. Tijdens dit gesprek brengen wij uw financiële mogelijkheden zorgvuldig in kaart.

5. Ontvangst hypotheekofferte

Na het adviesgesprek ontvangt u van ons de hypotheekofferte. Wij maken met u een afspraak om de offerte te ondertekenen. Het ondertekenen van de offerte geeft u de zekerheid dat u de hypotheek krijgt én dat u uw droomhuis kunt betalen!

“Interpersoonlijk en onafhankelijk financieel advies met (optimaal) gebruik van de digitale mogelijkheden”.
Toch een advies van een Erkend Hypothecair Planner door u gewenst,
contact u dan De Hypotheekxpert Soest / Huizen Luyksgestel 035-5313388.