Obvion Hypotheken

Bel of mail ons!

Wie is Obvion?

Je woonplek is meer dan alleen een huis, het is je thuis. Met alle dromen en wensen die daarbij horen. Bij Obvion doen we er alles aan om die woondromen uit te laten komen. Ook als die in eerste instantie onmogelijk lijken, zoeken we naar oplossingen. Zodat jij lekker kunt blijven wonen én leven. Want dát is onze drive; daarvoor maken wij ons sterk. Dat doen we niet alleen, maar samen met specialisten. Als je bij ons een hypotheek afsluit, dan loopt dat daarom ook altijd via geselecteerde onafhankelijke adviseurs. Samen staan we tenslotte sterker. Obvion is 100% dochter van Rabobank en opereert vanuit Heerlen met ruim 630 medewerkers. Maak je ook kennis met ons?

Waarom Obvion? 10 redenen!

Een hypotheek moet passen bij jouw wensen en situatie. Die kies je niet zomaar. Kijk daarom verder dan het rentetarief en ontdek bijvoorbeeld eens de extra services. Wat als het bijvoorbeeld even tegenzit? De 10 pluspunten van Obvion hebben we in ieder geval alvast voor je op een rijtje gezet.

1. Meedenken en op maat gesneden advies

Iedere woonwens is anders. Daarom bekijken wij elke situatie met aandacht en zoeken we naar een verantwoorde financieringsoplossing die bij jouw situatie past. Dit doen we nauw samen met door ons geselecteerde onafhankelijke adviseurs. Zij kijken niet alleen naar wat je maximaal kunt lenen, maar ook naar wat je maximaal wilt betalen. Zo blijf je ruimte houden voor die welverdiende vakantie of de studie van je kind.

2. Direct en automatisch rentevoordeel bij aflossing

Bij hypotheken zonder NHG passen wij de hypotheekrente direct en automatisch aan als je tijdens de looptijd in een lagere tariefgroep terecht komt. Wel zo handig!

3. Wij zijn er voor je in voor- én tegenspoed

Wij staan voor je klaar, ook als het even tegen zit. Dan denken we graag mee in oplossingen. Bijvoorbeeld met RenteParkeren, een Budgetplanner of een Jobcoach.

4. Verhuizen? Hypotheek meenemen of doorgeven

Je koopt een nieuw huis. Op je huidige huis heb je een hypotheek van Obvion met een laag rentepercentage. Met de Obvion Meeneemregeling neem je dit oude rentepercentage en de rest van je rentevaste periode mee naar je nieuwe hypotheek. Maar je mag ook je hypotheek doorgeven aan de koper van je huis. Hij krijgt dan het oude rentepercentage en de rest van de rentevaste periode. Voor de koper kan dit een belangrijk argument zijn om het huis te kopen. Zeker als jouw huidige hypotheek een laag rentepercentage heeft.

5. Boetevrij aflossen tot 20% van de oorspronkelijke hoofdsom van een leningdeel

Elk jaar kun je extra aflossen op je hypotheek. Dit mag je boetevrij (zonder vergoeding) doen tot 20% van de oorspronkelijke hoofdsom van het leningdeel waarop je extra wilt aflossen. Bekijk eerst de voor- en nadelen van extra aflossen. Zie je mogelijkheden? Dan helpt ons stappenplan je verder op weg.

6. Mogelijkheden voor flexwerkers

Wij vinden dat mensen met een flexibel arbeidscontract eenvoudiger een hypotheek moeten kunnen krijgen. Flexwerkers die minimaal 1 jaar in dienst zijn bij uitzendorganisaties Randstad, Yacht en Tempo Team kunnen bij ons met een perspectiefverklaring een hypotheek aanvragen. In de toekomst hopen we dit initiatief uit te breiden met meer uitzendorganisaties. Werk je minimaal drie jaar als flexwerker, dan heb je geen perspectiefverklaring nodig. We kijken dan naar je inkomen van de afgelopen drie kalenderjaren.

7. Oversluiten tot maximaal 110% van de getaxeerde waarde

Bij ons kun je het bedrag van je huidige lening, een eventuele boete én de kosten voor het oversluiten financieren tot maximaal 110% van de getaxeerde waarde van je huis.

8. Ouders mogen mee tekenen

Bij Obvion kunnen ouders helpen bij het kopen van een eigen woning van hun kinderen. Door garant te staan voor de hypotheek. Je bent zelf uiteraard verantwoordelijk voor het betalen van de maandelijkse hypotheeklasten. Maar je ouders zijn op deze manier mede aansprakelijk voor de lening als jij de hypotheek niet meer kunt betalen. Zo helpen we elkaar een handje.

9. Extra service voor ondernemers en zzp-ers

Een hypotheek aanvragen als zzp-er of ondernemer is vaak wat complexer. Daarom hebben wij hiervoor een speciaal expert team ingericht met kennis van het vak. Zij schakelen direct met je adviseur. Samen zorgen zij voor een advies op maat.

10. Geen extra afsluitkosten bij een overbruggingskrediet

Stel je hebt al een nieuw huis gekocht terwijl je oude huis nog niet is verkocht. Dan heb je even tijdelijk twee hypotheken. Een overbruggingskrediet kan in dat geval nodig zijn. Bij ons hoef je hiervoor geen extra afsluitkosten te betalen.

Interesse in onze hypotheken?

Maak dan nu een afspraak met een onafhankelijke hypotheekadviseur. Hij kan je meer vertellen over onze hypotheken.

Hoe komt Obvion aan het geld om hypotheken te verstrekken?

Om jou een hypotheek te kunnen bieden voor het kopen van je droomhuis, hebben we geld nodig. We ontvangen geld uit aflossingen en hebben eigen vermogen. Dat is niet voldoende om alle hypotheken te verstrekken. Dat betekent dat we extra geld moeten lenen. We noemen dat funding.

“Interpersoonlijk en onafhankelijk financieel advies met (optimaal) gebruik van de digitale mogelijkheden”.
Toch een advies van een Erkend Hypothecair Planner door u gewenst,
contact u dan De Hypotheekxpert Soest / Huizen Luyksgestel 035-5313388.