Florius Hypotheek

Bel of mail ons!

Florius: van Nederlandse bodem

Florius heeft zeventig jaar ervaring als hypotheekspecialist in Nederland. En weet als geen ander hoe Nederlanders met geld willen omgaan. We sparen liever dan dat we lenen. Als we dan toch moeten lenen, doen we dat graag verstandig. Florius is het daar helemaal mee eens. En we raden u altijd aan om eerst met een onafhankelijke hypotheekadviseur​ te praten. Zodat u zich nu en later geen zorgen hoeft te maken over uw Florius hypotheek.

Extra aflossen zonder prijskaartje

Bij Florius betaalt u geen vergoeding voor extra aflossen​ als u dit doet uit eigen middelen. We zijn de eerste hypotheekverstrekker bij wie dat kan.

Regel het zelf met mijnFlorius

Als klant van Florius kunt u een aantal zaken zelf regelen voor uw hypotheek. Zonder dat u daarvoor naar een hypotheekadviseur hoeft. Dat doet u in uw eigen beveiligde persoonlijke omgeving: mijnFlorius. Bekijk wat u zelf kunt regelen met mijnFlorius​.​​​

Financiering binnen 1 dag

Soms moet u snel handelen en wilt u meteen de financiering van de hypotheek regelen. Als het nodig is kunnen we de financiering voor uw huis binnen 1 dag regelen!

Onbezorgd wonen met een​ Florius hypotheek

Wonen doet u iedere dag. Uw huis moet dan ook een plek zijn waar u zich veilig voelt. Vrij van (geld) zorgen. Een goede hypotheek helpt daarbij. Maar wat is goed? Hoe kiest u uit het enorme aanbod de hypotheek die bij u past? En moeten hypotheken echt zo ingewikkeld zijn?

Om met het laatste te beginnen: Florius vindt van niet. Een hypotheek is een lastig product, maar dat is geen reden om het extra ingewikkeld te maken. Zeker niet als u bedenkt dat een hypotheek waarschijnlijk de grootste financiële beslissing in uw leven is. Florius maakt hypotheken begrijpelijk. Florius hypotheken zijn alleen verkrijgbaar bij onafhankelijke hypotheekadviseurs​ die hun vak verstaan en u helpen om het complete aanbod te overzien. Onze hypotheken herkent u aan een scherpe rente en misschien wel het allerbelangrijkste: heldere, flexibele voorwaarden. Duidelijke voorwaarden en als het even kan simpel verwoord. Zodat het niet alleen duidelijk is voor de hypotheekadviseur, maar ook voor u.
​Wij vinden dat hypotheken met u moeten meebewegen. Want een hypotheek is een lening voor dertig jaar. En geen enkel leven staat dertig jaar vast. U krijgt een partner of wordt partner. U krijgt ontslag of opslag. U begint een gezin of u begint voor uzelf. Al die gebeurtenissen kunnen invloed hebben op uw hypotheek.

Wij doen er alles aan om te voorkomen dat u uw handtekening zet onder iets dat u niet (volledig) begrijpt. En we zetten alles op alles om te zorgen dat u de hypotheek krijgt die bij u past. Nu én bij alles wat u gaat meemaken in de komende dertig jaar.

Hypotheek bij Florius

Een huis op het oog? Of juist nog zoekende naar dé ultieme woonplek? In elke fase van uw leven heeft u andere wensen en behoeften. Florius begrijpt dat. Wij vinden dat iedereen onbezorgd moet kunnen wonen. Daarom bieden wij hypotheken die meebewegen.

Welke hypotheekvorm past bij u?

Er zijn verschillende hypotheekvormen. Belangrijk is om goed te kijken welke vorm het beste bij u en uw situatie past. Samen met een onafhankelijke hypotheekadviseur bijvoorbeeld​.

Hypotheekadviseur voor onafhankelijk advies bij Florius

Een hypotheek afsluiten​ is waarschijnlijk de grootste financiële beslissing in uw leven. Florius werkt bewust samen met onafhankelijke hypotheekadviseurs. Omdat een onafhankelijke hypotheekadviseur u helpt de hypotheek te vinden die het beste bij u past.

Wat doet een hypotheekadviseur?

Een hypotheekadviseur geeft op basis van uw persoonlijke (financiële) situatie advies over het afsluiten van een hypotheek: uw maximale hypotheek, de aflossingsvorm en rentevorm. Ook adviseert uw hypotheekadviseur over eventuele aanvullende verzekeringen zoals een overlijdensrisicoverzekering of inboedelverzekering. Bedenk goed dat u uiteindelijk zelf de beslissing neemt. U hoeft het advies van de hypotheekadviseur niet op te volgen.

Wat kost hypotheekadvies?

U betaalt zelf de hypotheekadviseur voor het advies en de bemiddeling. Dit kan tegen een uurtarief of tegen een vast bedrag.​ De kosten van een hypotheekadvies variëren per hypotheekadviseur. We raden u aan hierover zelf informatie in te winnen, voordat u een hypotheekadviseur kiest. Maak vooraf duidelijke afspraken over wat er wel en niet in de prijs wordt meegenomen. ​​

Vind een onafhankelijke hypotheekadviseur

Bent u op zoek naar een nieuwe hypotheek of wilt u een aanpassing op uw huidige Florius hypotheek? Neem dan contact op met een onafhankelijke hypotheekadviseur. Er is er altijd een bij u in de buurt. Hieronder kunt u een onafhankelijke hypotheekadviseur vinden die u kan helpen met een Florius hypotheek. U kunt zoeken op plaatsnaam of postcode.​ ​​

“Interpersoonlijk en onafhankelijk financieel advies met (optimaal) gebruik van de digitale mogelijkheden”.
Toch een advies van een Erkend Hypothecair Planner door u gewenst,
contact u dan De Hypotheekxpert Soest / Huizen Luyksgestel 035-5313388.