BLG Wonen | kom verder

Bel of mail ons!

Iedere situatie is anders. Daarom helpen wij je om een hypotheek te vinden die bij jou past. Samen met een netwerk van onafhankelijke adviseurs zoeken we naar de beste oplossing voor jouw situatie. Een oplossing voor nu, maar ook voor als je leven verandert. We denken niet in beperkingen, maar kijken naar wat wél mogelijk is. Zodat jij kunt wonen zoals jij het wilt.

Missie

De hypotheekmarkt is steeds in beweging. Rentes stijgen of dalen, hypotheekvormen komen en gaan en regels blijven veranderen. BLG Wonen beweegt mee, maar onze ambitie is onveranderd; de meest persoonlijke en deskundige financiële dienstverlener van Nederland zijn. Met solide financiële oplossingen en met het advies van onafhankelijke adviseurs.

Visie

BLG Wonen gelooft dat het hebben van een woning een van de basisvoorwaarden voor geluk en welzijn is. Daarom streeft BLG Wonen naar een samenleving waarin ieder mens een woning heeft waar hij zich thuis voelt. BLG Wonen werkt met een groot netwerk van onafhankelijk adviseurs door het hele land. Wij doen dit omdat wij geloven dat het jou grote voordelen oplevert:

Advies dat past bij jouw situatie

BLG Wonen wil dat je producten krijgt die het beste bij je situatie passen. Soms zijn dat BLG Wonen producten en soms kunnen dat producten van een andere aanbieder zijn. Adviseurs die onafhankelijk zijn, kunnen zowel BLG producten als producten van andere dienstverleners aanbieden.

Advies bij jou in de buurt

BLG Wonen wil graag dat je je thuis voelt. In je eigen huis maar ook bij een eigen persoonlijke financiële adviseur. We kunnen ons voorstellen dat het fijn is als er iemand in de buurt is waar je gemakkelijk en snel terecht kan. BLG Wonen kan door samen te werken met financieel adviseurs door het hele land, dichter bij jou in de buurt aanwezig zijn dan wanneer wij zelf filialen zouden openen.

Breed financieel advies

Je kunt voor een gedegen advies bij een financieel adviseur terecht. Dit advies kan over allerlei zaken gaan. Van belastingaangiftes t/m pensioenadvies en van het afsluiten van een hypotheek tot het afsluiten van spaarrekeningen en/of verzekeringen. BLG Wonen richt zich alleen op het ontwikkelen en aanbieden van hypotheken, verzekeringen of spaarproducten omdat wij daarin goed zijn. Adviseurs hebben vervolgens de kennis en mogelijkheden om te kijken welke producten en diensten voor jou het beste zijn en je een zo goed mogelijk advies te geven.

“Interpersoonlijk en onafhankelijk financieel advies met (optimaal) gebruik van de digitale mogelijkheden”.
Toch een advies van een Erkend Hypothecair Planner door u gewenst,
contact u dan De Hypotheekxpert Soest / Huizen Luyksgestel 035-5313388.